Dev Patel vrea sa fie "normal"

7 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Dev Patel vrea sa fie

Starul din "Slumdog Millionaire" isi doreste atat de mult sa ramana "normal", incat foloseste in continuare mijloacele de transport in comun din Londra, orasul sau natal, informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul in varsta de 17 ani incearca sa revina la viata sa obisnuita dupa succesul pe care l-a avut cu filmul castigator a numeroase premii Oscar si care l-a adus in lumina reflectoarelor.

Patel nu vrea ca faima "sa i se urce la cap" si foloseste in continuare mijloacele de transport in comun, pentru a ramane cu picioarele pe pamant.
"M-am intalnit cu atatia oameni pe care i-am vazut ani de zile la televizor si ei, la randul lor, au ajuns sa ma cunoasca. Acum cateva zile m-am urcat in metrou si toti oamenii din vagon si-au indreptat privirile asupra mea. Nu ma pot obisnui cu asta. Sunt inca un pusti cat se poate de normal", a declarat Dev.

Tanarul urmeaza sfaturile regizorului Slumdog, Danny Boyle: "Danny mi-a spus sa o iau usor, sa nu las toate astea sa ma copleseasca si sa fiu eu insumi".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghinionist pe 8 Iun 2009, 01:57
    pffff

    Cele mai noi filme, seriale updatate saptamanal(Prison Break,Lost, Carnivale, Sarah Connors Chronicles,House MD),filme indiene, filme clasice, serii filme, desene animate, muzica, filmulete funny,fotbal live si multe alte surprize,doar pe www.ghinionist.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod