Detalii despre concertul RBD

Facebook Twitter Comenteaza
Detalii despre concertul RBD

O stire de ultim moment anuntata de managementul trupei RBD: concertul de la Bucuresti pe care trupa il va sustine la sfarsitul saptamanii acesteia nu va mai fi deschis de mini-recitalul lui Diego. Decizia a fost luata in urma faptului ca cei sase mexicani au fost atat de impresionati de primirea facuta de fanii din Romania la concertul pe care l-au sustinut in Bucuresti in primavara anului trecut, incat si-au manifestat dorinta de a-i rasplati pe fani pentru devotamentul lor.

Anahi, Dulce Maria, Maite, Alphonso, Christopher si Christian au decis sa prelungeasca acest ultim concert cu mai bine de o jumatate de ora, cantand absolut toate piesele care i-au facut celebri, special pentru fanii din Romania.
Un alt cadou pe care cei sase simpatici si talentati adolescenti mexicani vor sa il faca publicului de aici este un CD editie limitata pe care ei il vor aduce in exclusivitate in Romania. CD-ul este semnat de toti membrii trupei.

Ca si data trecuta, membrii trupei RBD impreuna cu cele 28 de personae din staff care ii insotesc, vor fi cazati la Hotel Marriott. Fiecare persoana din grupul mexicanilor trebuie sa primeasca cheia apartamentului/camerei sigilata intr-un plic, cu numele sau pe el. Organizatorii  au rezervat pentru acest eveniment cinci apartamente, zece camere duble si zece camere single.

RBD vor sosi in Romania in ziua concertului, in jurul orei 13:30.
Primirea de catre reprezentantii organizatorilor se va face in Salonul Oficial, astfel incat fanii care doresc sa ii astepte la aeroport nu ii vor putea intalni. Media Services Events in calitate de organizator al concertului recomanda ca toti fanii care vor sa le ureze bun-venit sa astepte sosirea starurilor la hotel. Maite urmeaza sa soseasca ceva mai tirziu, direct din Mexic, cu o cursa ce va ateriza in Romania in jurul orei 16:00, urmand sa vina direct la Sala Polivalenta, pentru sustinerea concertului.
Artista calatoreste insotita de mama sa.

Accesul in sala se va face incepand cu ora 18:00. Este interzis accesul publicului in sala de concert cu aparate foto si video, orice fel de obiecte contondente, sticle, umbrele, etc.

Bilete se mai pot inca achizitiona din reteaua magazinelor Diverta si on-line de pe www.ticketpoint.ro. Acestea au preturile cuprinse intre 150 si 300 RON. In ziua concertului, biletele vor putea fi procurate si de la o casa de bilete special amenajata la Sala Polivalenta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Melnic Sinziana pe 14 Sep 2008, 13:22
    concert rbd

    As vrera sa aflu mai multe detalii despre cd-ul oferit de RBD la concert! Din pacate anul acesta nu am putut ajunge si am fost foarte trista!! Sper ca totusi nu se vor desparti si oricum eu ii voi iubi mereu!! LOS AMO!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod