Desperados a dat aseară startul oficial al petrecerilor neconvenţionale

13 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Desperados a dat aseară startul oficial al petrecerilor neconvenţionale cu prima sa petrecere în Fabrica Automatica din Bucureşti. Peste 3000 de oameni s-au dezlănţuit pe Şuie Paparude, Les Elephants Bizarres şi Sistem, au dansat pe melodia Desperados, iar la Capela Desperados s-au oficiat peste 300 de căsătorii.

Petrecerea reprezintă lansarea oficială a brandului pe piaţa din România şi, în acelaşi timp, marchează startul petrecerilor Desperados care vor avea loc în oraşele din toată ţara.

Desperados aduce iubitorilor de bere un gust deosebit. Este gustul exotic dat de combinaţia de bere cu  tequila, dar este şi gustul libertăţii, al curajului, al distracţiei salbatice. Simbolul reptilei stă marturie pentru personalitatea spontană a mărcii. Desperados se adresează în special consumatorilor mereu în căutare de provocări, iniţiind în România petrecerile cu o puternică experienţă senzorială. Invitaţii dansează alături de iguane şi serpi din deşertul mexican, îşi eliberează energiile în salonul de tatuaje, jonglează cu focul, dau frâu sentimentelor şi se căsătoresc în Capela Desperados.
 
Petrecerile Desperados continuă în celelalte oraşe din ţară pe toata durata anului, urmăriţi www.desperadosparty.ro, contul de Facebook al Desperados România si contul de Flickr cu cele mai recente poze de la petreceri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod