Demis Roussos a umplut Sala Palatului!

de Ileana Voicu Ghinea, 7 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Demis Roussos a umplut Sala Palatului!

Concertul lui Demis Roussos de vineri seara de la Sala Palatului a umplut sala de spectacol, fiind un concert sold-out! Peste 4000 de persoane s-au bucurat de vocea minunata a grecului!

Peste 4000 de oameni au fredonat si au dansat pe melodii precum "Goodbye My Love Goodbye", "Lovely Lady of Arcadia", "My Friend The Wind". Concertul a durat aproximativ 2 ore si a avut doua parti, intre care a fost strecurata o pauza de 20 de minute. Concertul a continut piese romantice, piese de pe noul album intitulat Demis dar si cantece de Craciun cum ar fi "Silent Night", "White Cristmas" sau "First Noel"!

Artistul s-a bucurat enorm de primirea calda a romanilor si a comunicat cu ei pe tot parcursul spectacolului, intrebandu-i dupa fiecare melodie daca se simt bine si daca sunt gata de distractie! A fost un show energic pe care Demis l-a sustinut; la un moment dat el a cerut sa se aprinda luminile in sala pentru a-i invita la dans pe spectatori si pentru a-i vedea cum danseaza!

Demis Roussos recunoaste ca are multiple radacini, acesta fiind nascut in Egipt, a trait in Grecia, a locuit si in Franta si nu in ultimul rand a vizitat toata lumea, singurul loc in care acesta nu a fost fiind China.
Asadar culturile acestor locuri in care a trait sau pe care le-a vizitat l-au ajutat sa inteleaga mai bine felul in care oamenii percep muzica lui! L-au ajutat si sa compuna si sa interpreteze piese considerate la vremea aceea geniale! Acum s-au transformat in hituri care starnesc amintiri nostalgice.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod