Demi Moore, ținută la distanță de fiicele ei

Cele trei fete ale actriţei vor să solicite autorităţilor americane emiterea unui ordin de restricţie împotriva mamei lor.

Cele trei fete ale actriţei vor să solicite autorităţilor americane emiterea unui ordin de restricţie împotriva mamei lor.

Relaţia actriţei americane cu cele trei fiice ale sale - Tallulah, Rumer şi Scout - a ajuns într-un "punct critic", după o serie de dispute verbale, în urma cărora cele trei tinere au decis să întrerupă toate legăturile cu mama lor, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

O sursă apropiată de familia actriţei a declarat pentru RadarOnline: "Rumer, Scout şi Tallulah se gândesc foarte serios să solicite emiterea unui ordin de restricţie împotriva lui Demi, pentru ca ea să nu mai poată să le contacteze.

Ele i-au spus cât se poate de clar, în urmă cu câteva săptămâni, că nu mai vor să vorbească cu ea, dar aceasta încearcă în continuare să le contacteze".

Presa americană susţine că actriţa în vârstă de 49 de ani suferă îngrozitor din cauza înstrăinării de cele trei fiice, al căror tată este actorul Bruce Willis.

"Demi este complet depăşită de situaţie. Nu a mai vorbit cu Scout, Rumer şi Tallulah de câteva săptămâni, iar ele nu-i mai răspund la telefon, e-mail sau SMS-uri.
A reînceput să lucreze şi încearcă să reziste în faţa acestei situaţii, dar aceasta este o perioadă foarte grea pentru Demi"
, a spus o sursă.

Bruce Willis şi prima lui soţie, actriţa americană Demi Moore, au fost căsătoriţi între anii 1987 şi 2000 şi au împreună trei fiice: Rummer (foto), născută pe 16 august 1988, Scout LaRue, născută pe 20 iulie 1991, şi Tallulah Belle, născută pe 3 februarie 1994.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod