Delirul Oanei Zăvoranu: Vedeta dă vina pe mama ei pentru moartea motanului

Vedeta continuă să-și atace mama, pe Mărioara Zăvoranu, la câteva luni după ce aceasta a încetat din viață. Deşi pisoiul ei, Marty, a murit de bătrânețe, Oana susţine că mama ei este vinovată pentru moartea animalului de companie.

Ea se bazează pe un argument incredibil: faptul că motanul și tatăl ei erau născuți în aceeași zi.

"Nu e întâmplător că a murit pe 17... ziua blestemată a unei individe care m-a urât, m-a furat și mi-a recunoscut pe față ultima oară când am picat în plasă și am crezut că vrea să mă ia în brațe la spital. "DA, L-AM LĂSAT PE TAC-TU SĂ MOARĂ ÎN SPITALUL ĂSTA"( Fundeni)... Marty a fost născut pe 15 Martie în aceeași zi cu tata și l-a urât tot timpul numindu-l <<mâță>> când știa că acest suflețel era sufletul meu, inima mea și respirația mea, așa cum era tata! Mi l-a luat nu întâmplător tot pe 17, ca să se mai răzbune din închisoarea demonilor unde spun specialiștii și la TV și în presă că îi este sufletul BLESTEMAT...", este mesajul şocant pe care Oana l-a postat pe pagina ei de Facebook.

"Marty e lângă tata și i se pregătește CEL MAI FRUMOS LOC DEMN DE UN REGE... și nu mai pot vorbi că în loc de inimă am o piatră și în loc de suflet am un hău imens... Marty mă face să nu mai am nimic de pierdut și să SPULBER TOTUL ÎN CALEA MEA FĂRĂ MILĂ... Te adoră mami tău sufletul meu, inima mea", a mai scris Oana Zăvoranu.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod