Delia şi Deepcentral lansează single-ul şi videoclipul "Gura ta"

Pentru 2015 este clar: artistul anului a fost Delia! Cântăreaţa a depăşit record după record, atât în topurile muzicale, cât şi pe YouTube (peste 70 de milioane de vizualizări).

Delia lansează alături de Deepcentral, “Gura ta” – o piesă mult aşteptată, de o sensibilitate ieşită din comun, ce scoate în evidenţă şi o altă faţă a Deliei, cea delicată.



"Gura este interpreta spiritului şi a inimii omului, iar buzele simbolul senzualităţii. Citeşte-mi pe buze şi atunci când tac, căci ele trădează sentimente şi stări. Mereu am considerat că există o legătură perfectă între buze şi felul de a fi al omului. 'Gura ta' e despre asta, o piesă sensibilă, dar senzuală, care scoate la suprafaţă o parte din mine ce a stat ascunsă câţiva ani", declară Delia.

"Piesa 'Gura ta' a fost compusă cu câteva zile înainte ca Delia să vină la studio.

Ne cunoaştem de atâţia ani, dar am avut emoţii. Emoţii pentru că, după piesele lansate în 2015, ştacheta este extrem de ridicată. Cred că, împreună cu 'Gura ta', vom fi cel puţin la nivelul pieselor precedente şi, în plus, aducem fanilor o piesă sinceră, sensibilă şi puternică, o combinaţie inedită şi un sound catchy", spune Doru Todoruţ - Deepcentral.

"Colaborarea cu Delia a fost extraordinară. Ţin minte că am rămas surprins atunci când m-a sunat exact când a aterizat dupa un drum foarte lung cu avionul că vrea să vină direct la studio.
Câţi ar face asta? Şi a fost exact cum mă aşteptăm: super profi! La filmări a fost o stare liniştită, totul era sub control. Atât de liniştită încât, obosit fiind, am adormit în maşină câteva ore până când a fost rândul meu să trag
", spune George Călin - Deepcentral.

O co-producţie Cat Music şi Universal România, “Gura ta” este scrisă şi compusă de către cei de la Deepcentral, George Călin şi Doru Todoruţ. Videoclipul, plin de mister, este regizat de către Bogdan Daragiu, iar echipa de beauty a Deliei este formată din Andra Manea (make-up), Camelia Negrea (hairstyle) şi Andra Moga (styling).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod