Delia Matache, o femeie nepereche: „Da, mamă! Am c...e”

Artista face ce-i place și nu se fereşte să-şi exprime public convingerile. Ea a scris recent un articol în care mărturiseşte că se simte mai bine în compania bărbaților și că este mai băieţoasă din fire.
Delia a scris recent un articol în care a mărturisit că se simte mai bine în compania bărbaților și că se simte mai băieţoasă din fire. Ea a mărturisit că, dacă ar fi să aibă un copil, ar vrea ca acesta să fie băiat.

"Da, Mamă, sunt femeie, pentru că altfel eram bărbat! Și copilul meu trebuie să fie băiat. Îmi e teamă de încă o femeie pe lumea asta complicată. Adevărul e că îmi e frică de femei. Poate pentru că am avut mereu prieteni care nu erau femei. Prieteni fără menstruație, cum ar veni.
Dar tot mă încearcă un gând că în proporție de 69% sunt bărbat. Așa mă simt câteodată. Conduc ca un bărbat, mai bine decât un bărbat chiar. Înfulec mai repede ca un bărbat sau mai repede ca băieții din trupă, măcar. Și nu îmi plac prințesicile. Da. Nu îmi plac. Prințesicile astea care sunt un fel de prințese mai mici sau mai mari, fete răsfățate și plângăcioase, manierate ostentativ, ipohondre, victime în șosețele roz cu dantelă albă. Fete care toată viața lor sunt la regim.
Fete plictisitoare cu care nu poți urca niciodată pe Jepii Mici, pentru că încă nu au asfaltat ăștia ca să meargă ele cu tocuri"
, a scris vedeta pe sereniti.ro.

La final, Delia dă de pământ cu toată graţia feminină şi face o afirmaţie neaşteptată: "Mamă, ai crescut un băiețel! Ce să facem acum? Și ca să nu uit. Am în posesie o pereche de cojones. Le port mereu cu mândrie. Așa că: Da, mamă! Am c... e, atunci când e nevoie."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod