Delia, Cheloo și Bendeac, în juriul show-ului "iUmor" de la Antena 1



Cheloo ştie exact ce vrea să vadă în acest show: „Dacă un concurent o să mă impresioneze, va afla asta, dacă nu, o să-i spun şi de ce nu e locul lui acolo. Nu am venit să sperii pe nimeni, îmi voi spune cât se poate de sincer părarea. E obligaţia mea, ca jurat. Acum, că o să îi comunic în felul meu, asta e altă poveste. De urmărit!”

„Debutul meu în televiziune, în calitate de prezentator se întâmplă sub auspicii interesante. Să îi ai colegi de platou pe titanii ironiilor, Cheloo şi Mihai Bendeac, alături de Delia şi Andrei, colegi vechi de scenă, nu poate însemna decât un singur lucru: s-a găsit reţeta pentru un show total!”, a povestit Şerban Copoţ, iar Andrei Ştefănescu a completat: „Pentru mine rolul de gazdă a acestui proiect este o mare bucurie.
Voi fi eu, cu glumele mele, cu spontaneitatea şi naturaleţea mea. Cu Şerban mă înţeleg bine, am mai colaborat înainte, sunt sigur că vom trăi momente frumoase şi ne vom distra pe cinste.”

Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei îi aşteaptă pe concurenţii dornici să demonstreze că imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod