Debuteaza grila de vara a TVR 1

Facebook Twitter Comenteaza
Debuteaza grila de vara a TVR 1

Grila de vara a TVR 1 debuteaza in 30 iunie si vine cu formate noi sau imbunatatite, dar si cu o multime de filme si seriale.

Asadar, matinalul TVR 1 trece in sezonul de vara, intr-o formula extinsa, cu incepere de la ora 7.00, cu rubrici noi, dar cu aceiasi simpatici prezentatori - Anca Artimon si Mihai Cioceanu. In cea de-a treia parte a emisiunii, matinalul va aduce informatii de la mare, prin intermediul Ramonei Raus, prezentatoare TVR Cluj, prezenta pe toata durata verii la Costinesti.
Printre rubricile cu care "Trezirea la apel de vara" deschide sezonul estival se numara: info-trafic, cult-usor, monden, horoscopul sau rubrica de info medical.

Din grila estivala nu vor lipsi emisiunile de divertisment, precum "TopSuperHit", care se intoarce cu entertainer-ul Vali Barbulescu.
Evenimente muzicale recente, interviuri in direct cu artistii importanti ai momentului, povesti de culise sau momente din viata artistilor vor fi dezvaluite pe parcursul emisiunii de luni seara (ora 21.10).

Mai mult, telespectatorii vor avea si in aceasta vara ocazia de a castiga premii, dar si de a cunoaste vedete internationale care stapanesc arta mixatului. "Sunt foarte bucuros ca voi relua emisiunea TopSuperHit la TVR1. Chiar daca am ajuns la al treilea sezon, calitatea mea de moderator ramane o provocare. Publicul TVR este foarte critic si trebuie sa fii placut, coerent, convingator, carismatic si spontan. Personal, ma ajuta enorm experienta celor 16 ani de radio si faptul ca stiu sa fiu aproape atat de public, cat si de invitati", a declarat moderatorul.
Prima editie o va aduce in fata publicului roman pe rusoaica DJ Vika, dar si pe DJ Sava feat. Connect-R, Anda Adam si Amadeus.

Muzica de calitate, live, va fi si la Taverna, emisiune care va face parte din programul fiecarei seri de duminica (din 13 iulie, de la ora 22.25). Iulian Vrabete si Berti Barbera revin in fata telespectatorilor TVR 1 pe perioada verii, cu intentia de a promova muzica romaneasca mai putin comerciala.

Din 8 iulie, Claudiu Bleont este gazda pe TVR 1. El va prezenta in fiecare marti seara, de la ora 21.10, "S-a-ntamplat in Romania", un talk-show in transmisiune directa, cu public in platou. Emisiunea va reuni de fiecare data cinci vedete TVR, care vor trece in revista evenimentele saptamanii, povestind relaxat despre ceea ce s-a intamplat in Romania, dar si in alta parte a lumii.
Printre invitatii primei editii se numara Mihai Constantin, Marina Almsan si Horia Moculescu.
 
Iubitorii de sport se vor bucura sa urmareasca, pe langa transmisiunile in direct ale curselor de Formula 1 si ale Olimpiadei de la Beijing, noi emisiuni cu caracter sportiv. Din 30 iunie, de luni pana miercuri si apoi vineri, inainte de Jurnalul TVR, Albertina Lungu va prezenta un altfel de jurnal sportiv, "Sport Altfel".

Mai mult, in fiecare sambata si duminica, dupa pranz, gimnasta Andreea Raducan le propune telespectatorilor TVR 1 o intalnire cu toate echipele de sportivi romani care vor participa la Jocurile Olimpice de la Beijing, chiar in cantonamentele lor, pentru a arata "Cum se face un campion".


Pasionatii sportului vitezei pe patru roti vor afla toate culisele Campionatului Mondial de Formula 1 de la Radu Grozea, in emisiunile "Studio Formula 1" si "Forum Formula 1", care preced, respectiv urmeaza fiecarei curse.

Printre noutatile grilei de vara se numara si revenirea pe micul ecran, la Jurnalul TVR de la ora 14.00, a stiristei Teodora Popa, dupa o pauza dedicata celei mai mici membre a familiei, Emilia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod