Debuteaza Festivalul International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti"

Facebook Twitter Comenteaza
In zona comerciala din Baneasa Shopping City se va desfasura, in zilele de sambata si duminica (4,5 octombrie) spectacolul de teatru "Mutabor", piesa "Pejo's Wondering Dolls Theatre", Sankt Petersburg, Rusia.

"Suntem onorati ca le putem oferi vizitatorilor mall-ului un spectacol teatral de calitate si , totodata, foarte incantati de aceasta oportunitate prin care putem implica si copiii in activitati recreative pe gustul lor. 'Mutabor' este un spectacol neconventional, prin care publicul spectator este invitat sa interactioneze cu actorii, un prilej in care toata lumea va avea ocazia sa intre in pielea personajelor, sa se distreze pe cinste si sa-si puna in practica abilitatile artistice", spune Loredana Croicia, Retail Communication & Promotion Manager.

Spectacolul "Mutabor" a luat nastere ca urmare a imbinarii unor genuri diferite de teatru in aer liber (cabaret, circ si carnaval), intentia organizatorilor fiind aceea de a implica publicul cat mai mult in jocul actoricesc si de a le starni cat mai mult imaginatia celor mai mici dintre spectatori.
Atmosfera misterioasa a spectacolelor este completata de costumatii si elemente de butaforie specifice Carnavalului European.

Atat publicul spectator, cat si vizitatorii mall-ului vor avea prilejul de a admira pana in data de 10 octombrie o expozitie cuprinzand 20 de fotografii si afise ale spectacolelor din repertoriul Teatrului Ion Creanga, ilustrand momente surprinse pe parcursul celor 3 editii ale Festivalului de teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" (2005-2007). Expozitia de fotografie este realizata de Sorin Radu si Maria Stefanescu si va putea fi vizionata la Baneasa Shopping City.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod