Debbie Rowe nu a renuntat la drepturile parintesti

15 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Debbie Rowe nu a renuntat la drepturile parintesti

Debbie Rowe, mama celor doi copii ai lui Michael Jackson, isi pastreaza drepturile parintesti, declara avocatul acesteia, negand zvonurile potrivit carora aceasta ar fi renuntat la drepturi in schimbul a 4 milioane de dolari, informeaza people.com

"Nu s-a ajuns inca la o intelegere intre doamna Rowe si familia Jackson", declara avocatul Eric George, intr-o scrisoare deschisa trimisa publicatiei New York Post. "Doamna Rowe nu a renuntat si nu va renunta la drepturile sale parintesti.
Nu s-a luat nici o hotarare in ceea ce priveste custodia sau dreptul de vizitare. Doamna Rowe nu a acceptat si nu va accepta nici un alt fel de compensatie financiara, in afara celor stabilite personal cu Michael, acum multi ani, in timpul casniciei".

Avocatul a cerut dezmintirea imediata a informatiilor publicate marti de New York Post, care sustineau faptul ca Debbie si-a "vandut" copiii, acceptand de la mama lui Michael Jackson 4 milioane de dolari, in schimbul renuntarii la drepturile parintesti.

Debbie Rowe planuieste sa ceara custodia temporara a copiilor, care se afla acum in grija lui Katherine Jackson, mama lui Michael.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod