De ziua lui Eminescu, Alexandru Ciucu i-a daruit fiicei sale o stea din Carul Mare

Alexandru Ciucu i-a daruit fetitei sale, Elena Carolina, o stea din constelatia Carul Mare. Designerul vestimentar a achizitionat dreptul de proprietate ieri, in ziua aniversarii autorului Luceafarului, Mihai Eminescu.

“Draga mea fetita, Elena Carolina, fiecare om are o stea calauzitoare pe care i-o daruieste Dumnezeu. Tu o sa ai doua, pentru ca si eu, tatal tau, iti daruiesc o stea din Carul Mare si iti urez sa stralucesti in viata asta in tot ce vei face. Steaua se va numi asemeni tie, Elena Carolina Ciucu”, este mesajul pe care designerul i-l transmite fiicei sale, inscriptionat pe certificatul de proprietate.

Alexandru Ciucu a devenit duminica, 12 ianuarie, pentru prima data tata. Sotia lui, Alina Sorescu, a adus pe lume o fetita, care va purta numele Elena Carolina.

Artista a nascut prin cezariana, interventia chirurgicala având loc la maternitatea Regina Maria din Bucuresti. Bebelusul a venit pe lume la ora 07.55, are 46 de centimetri lungime, o greutate de 2,700 kilograme, si a primit la nastere nota maxima din partea medicilor.



Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt casatoriti de aproape patru ani. Solista detine „Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica pentru Copii”, unde ii invata pe cei mici primii pasi si cele mai importante secrete ale unei cariere artistice de succes, iar cel mai recent single pe care l-a lansat este „Miere in ceai”.



Cu o activitate de peste 15 ani in lumea modei, Alexandru Ciucu este, din 2010, furnizorul oficial al Casei Regale a României.

In primavara anului trecut, designerul a primit un nou titlu de Furnizor al Casei Regale a României, multumita serviciilor impecabile oferite, fiind ridicat la rangul de maestru si va asigura vestimentatia membrilor familiei regale pentru urmatorii trei ani. Costumele realizate de Alexandru Ciucu sunt purtate inclusiv de reprezentanti ai caselor regale din Europa.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod