De la PetExpo poti pleca acasa cu un prieten

18 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
De la PetExpo poti pleca acasa cu un prieten

Vino intre 18-20 iunie la PetExpo, singurul targ din Romania dedicat animalutelor de companie, si intoarce-te acasa cu un nou prieten! Daca iti doresti o pisica sau un caine, atunci trebuie sa vizitezi targul PetExpo Romania la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde vei avea ocazia sa adopti sau sa cumperi animalute din cele mai diverse rase. Canise, felise si asociatii pentru protectia animalelor vor fi prezente la PetExpo pentru a te ajuta sa gasesti catelusul sau pisicuta dorita.

De asemenea, vei fi indrumat de specialisti in domeniu asupra pasilor pe care ii ai de urmat in cresterea micutului tau prieten pentru a-i oferi o viata sanatoasa si fericita alaturi de tine.
Totodata in cadrul expozitiei vei gasi cea mai mare varietate de tipuri de hrana de pe piata romaneasca, suplimente alimentare, produse de igiena, accesorii, hainute si culcusuri, si servicii precum cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie, tot ceea ce tu si animalutul tau v-ati putea dori.

Iar daca ai deja un catelus sau o pisica, si iti doresti un porcusor de Guineea, o broasca testoasa sau orice alt animalut, avem raspunsul pentru tine: vino la PetExpo!

PetExpo Romania
E-mail: petexporomania@gmail.com
WebSite: www.petexpo.ro

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod