De Halloween „Hârca se întoarce” cu tombolă si surprize la Teatrul Elisabeta

Cea mai în vogă comedie cu momente muzicale a momentului. Una dintre acele povești românești care poate fi repovestită în ritmul și cu limbajul zilelor noastre. Savuroasă!
„Hârca se întoarce“ va oferi spectatorilor o reprezentanție specială de Halloween. Miercuri, 28 octombrie, ora 20, la Teatrul Elisabeta, spectatorii vor avea parte de surprize – cadouri, o tombola specială si o sesiune de autografe cu actorii.

Dana Rotaru, Bogdan Talaşman, Diana Dumitrescu, Alexandru Suciu, Orest Pîslariu Ranghilof si Vladimir Drăghia vor da viață comediei cu momente muzicale „Hârca se întoarce” -- vor juca, vor cânta și vor dansa, spre deliciul spectatorilor.

„Hârca se întoarce“ este un spectacol inedit - una dintre puținele comedii de acest gen din piesajul teatral românesc.
Muzica, special realizată pentru acest spectacol de actorul și compozitorul Alexandru Suciu, subliniază și dă culoare momentelor scenice. „Toate momentele muzicale din Hârca sunt extrem de bine scrise astfel încât să completeze textul vorbit, starea personajului, momentul scenic,” spune Claudia Hanghiuc, prim-solistă mezzosoprană a Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” si vocal coach-ul actorilor de la Hârca. „Am văzut un cuplu de tineri la două reprezentații successive „Hârca se întoarce” și întâmplarea a făcut să stau lângă ei de fiecare dată.
La al doilea spectacol fredonau și ei partea muzicală împreună cu interpreții”, a adaugat Claudia Hanghiuc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod