De ce s-a scuzat Mihaela Rădulescu: Vedeta, obligată să facă pasul înapoi

După ce i-a catalogat pe cei cu altă orientare sexuală drept "anormali", provocând un scandal imens, ea a revenit asupra subiectului şi a cerut scuze în mod public. Surse apropiate vedetei au spus că ea a fost forţată să facă acest lucru.

Potrivit surselor citate de site-ul ring.ro, Mihaela nu e la prima abatere, iar Pro TV a fost avertizat de sponsorul principal al show-ului "Românii au talent" să evite situaţiile care ar i s-ar putea prejudicia imaginea. "Sponsorul susţine show-ul, nu o anumită vedetă, dar nu poate rămâne indiferent la ce se întâmplă şi la tot ce are legătură cu emisiunea în cauză.

Sponsorul nu susţine genul acesta de ieşiri", au declarat, pentru Ring, surse apropiate discuţiilor.

Deşi opiniile homofobe ale Mihaelei Rădulescu nu au legătură directă cu emisiunea "Românii au talent", compania Telekom a demarat discuţiile cu postul de televiziune după dansul lasciv prin făină şi sărutul pe care vedeta de 45 de ani i l-a oferit unui concurent de 24 de ani.
"În urma incidentelor din ediţiile trecute, au fost discuţii între Telekom şi Pro TV, iar producătorii emisiunii au asigurat sponsorul că totul va continua mult mai moderat şi că nu vor mai exista derapaje.
Acum, că Mihaela şi-a cerut scuze, a fost evitat prejudiciul pe partea de imagine. Pro TV cunoştea atitudinea Mihaelei Rădulescu, însă şi-a asumat asocierea pentru rating, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor"
, au precizat sursele menţionate de Ring.

După ce comunitatea gay din România a anunţat că o va acţioa în judecată şi va sesiza Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, comunitatea LGBT a protestat paşnic, marţi seară, în faţa sediului Pro TV, timp de 15 minute, faţă de declaraţiile Mihaelei Rădulescu.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 10 Apr 2015, 02:43
    Aiurea!

    Orice femeie indecenta si imorala face sa explodeze ratingul, pentru ca, din pacate, asta cauta si apreciaza marea majoritate a oamenilor care se uita la televizor. Ce nu inteleg eu, este: de ce nu se gaseste una care sa fie-n stare sa-si tina gura (inchisa) - chiar nu exista?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod