De azi poti afla programul Andreei Marin pe urmatoarele luni direct de pe Facebook

Admiratorii Andreei Marin au de azi ocazia sa afle ce planuri are vedeta in urmatoarele doua luni, chiar de pe Facebook. Renumita prezentatoare de televiziune, presedintele Fundatiei Pretuieste Viata, a lansat o aplicatie pe pagina ei de Facebook prin care oricine poate descoperi ce se va intampla, in lunile mai si iunie, in cadrul Caravanei Pretuieste Viata.

Turneul national va debuta pe 7 mai si va include 14 orase: Constanta, Galati, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Brasov, Cluj, Targu Mures, Bistrita, Pitesti, Iasi, Oradea, Bucuresti, Drobeta Turnu Severin. In fiecare oras, Andreea Marin se va intalni cu mii de romani pe care isi propune sa ii convinga ca viata merita a fi pretuita, traita frumos si demn pana la capat.

In ultimul an, viata Andreei Marin s-a schimbat radical, atat la nivel spiritual, cat si in privinta sanatatii. S-a apropiat din nou de radacini si de valorile sanatoase si a reinvatat sa traiasca apeland la beneficiile naturii. Vedeta aduce acum la lumina si in Caravana Pretuieste Viata valorile in care crede cu convingere. In cadrul evenimentelor de pe teritoriul tarii, fiecare om din sala are sansa de a castiga premii importante, atat pentru sine, cat si pentru copilul sau.

“Ma incapatanez ca accesul in sala sa ramana gratuit, a devenit o traditie acest tur al tarii pe care il fac de 4 ani fara sa cer nimic oamenilor, doar daruind. Insa locurile sunt limitate chiar daca am ales de aceasta data locatii cat mai incapatoare, de sute sau mii de locuri, in functie de oras. De aceea este foarte important ca cei care doresc sa participe sa se inscrie online cat de curand, pentru ca am lansat pe pagina mea de facebook, https://www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial o aplicatie complexa, practic, un site inedit al caravanei, unde te poti inscrie, te poti juca virtual, poti castiga premii consistente, poti afla toate informatiile, inclusiv video si foto, despre ceea ce te asteapta in turneu in intalnirile noastre inspirationale, pline de energie pozitiva. Puteti intra in aplicatie direct la https://apps.facebook.com/pretuieste-viata. Dupa doar cateva minute de la lansarea aplicatiei, s-au iinscris deja sute de oameni. Le multumesc din tot sufletul! Anul trecut, peste 10.000 de oameni au fost in salile evenimentelor mele, au venit pentru ca le aduc motivatie, sprijin concret si pofta de viata, daruri pentru ei, dar si pentru ingerasii lor, de aceasta data.  Anul acesta, am marit numarul oraselor in care poposim, la 14. Vom fi nevoiti sa muncim mai mult si sa facem doua turnee pe an in loc de unul, pentru ca cererea a crescut considerabil”, declara Andreea Marin.



In fiecare oras, la eveniment, cineva din sala va castiga doua locuri – pentru copil si parinte -  in Tabara Naturii, ce va fi organizata langa Brasov pentru ingerasii ce vor invata sa se apropie de natura, sa planteze si sa ingrijeasca plantele medicinale alaturi de parintii lor, sa pretuiasca animalele, sportul, sanatatea si comunicarea. Ei vor avea ocazia sa faca o sedinta foto speciala alaturi de Andreea pentru un Calendar al Ingerasilor 2015. Un autocar special a fost adaptat si decorat ca si cand ar fi rupt din natura, vehiculul urmand a-i plimba pe copii in Tabara Naturii.



Participantii la caravana vor avea parte de multe alte surprize. Consultatii gratuite sub forma de joc oferite de  kinetoterapeuti, logopezi, psihologi vor fi destinate copiilor ce au nevoie de evaluari motorii, senzoriale, totul pe baza inscrierilor prealabile la numerele ce pot fi gasite in aplicatia de pe pagina de facebook a Andreei Marin.



In cadrul evenimentelor, vedeta va fi insotita si de nutritionist si de specialisti alaturi de care va face demonstratii de gatit sanatos, asa cum procedeaza in viata ei de zi cu zi. De altfel, Andreea a devenit un model pentru femeile care ii urmaresc retetele postate zilnic  pe facebook si care isi doresc sa simta viata cu aceeasi bucurie cu care o face vedeta la cei aproape 40 de ani ai sai. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod