David Bowie, noua imagine a brandului Louis Vuitton

Rockerul britanic urmează să calce pe urmele celebrei sale soţii, top-modelul Iman, şi va debuta în industria modei în calitate de imagine a brandului Louis Vuitton.
David Bowie, care a lansat în 2013 primul său album de studio după o pauză de un deceniu, va apărea în campania "L'Invitation au Voyage" a brandului francez, alături de modelul Arizona Muse, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit site-ului Wwd.com, muzicianul britanic a filmat deja şi o reclamă TV pentru Louis Vuitton, la Veneţia, în urmă cu câteva luni.

David Bowie nu este primul muzician de calibru care colaborează cu Louis Vuitton - Madonna, Bono şi Keith Richards au apărut şi ei în precedentele reclame şi campanii publicitare ale brandului francez.

David Bowie, în vârstă de 66 de ani, este cântăreţ, compozitor, producător şi inginer de sunet şi a câştigat mai multe premii BRIT, MTV Music Video şi Grammy.
Activ pe parcursul a cinci decenii pe scena rock 'n' roll şi cunoscut prin faptul că-şi reinventează destul de des stilul de a cânta, Bowie este considerat un influent inovator, în special datorită pieselor sale din anii '70. Bowie s-a inspirat pentru muzica sa dintr-o vastă paletă de forme de artă, filosofie şi literatură. El este, de asemenea, actor de film şi teatru, regizor şi realizator de videoclipuri muzicale. 
Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numără materialele discografice "Space Oddity" (1969), "Ziggy Stardust" (1972), "The Man Who Sold the World" (1970), "Aladdin Sane" (1973), "Station to Station" (1976), "Let's Dance" (1983), "The Buddha of Suburbia" (1993) şi "Earthling" (1997).
Albumele starului britanic s-au vândut în peste 140 de milioane de copii pe plan mondial, notează Mediafax.

Într-un sondaj realizat în 2002, de BBC, Bowie s-a clasat pe poziţia a 29-a în clasamentul celor mai mari 100 de artişti britanici din lume. În 2004, revista Rolling Stone l-a clasat pe Bowie pe locul al 39-lea în topul celor mai buni 100 de artişti rock din toate timpurile.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod