"Dansez pentru tine": Stratan, înlocuit de Drăgulescu

Pavel Stratan va fi înlocuit în ediţia de vineri a show-ului "Dansez pentru tine" de Marian Drăgulescu, care va continua competiţia visurilor, în ciuda faptului că echipa formată din el şi Adriana Lupu a fost prima din acest sezon care a părăsit emisiunea, în urma voturilor telespectatorilor.

Potrivit Pro TV, medicul i-a interzis lui Pavel Stratan să mai danseze până nu se va reface complet, așa că Marian Drăgulescu este cel care va dansa, vineri, 9 noiembrie, alături de Andreea Preda.

"Doctorul mi-a interzis categoric să mai particip", a declarat Pavel Stratan. "În ajutor îmi sare chiar Marian Drăgulescu. Am vorbit cu el şi răspunsul lui e unul pozitiv", a spus cântăreţul.

Marian Drăgulescu are o misiune foarte dificilă. Nu doar că nu este obişnuit cu noua lui parteneră, dar echipa Andreei este din nou condamnată la duel, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta va fi una în care vor fi nevoiţi să petreacă împreună cât mai mult timp cu putinţă, notează Mediafax.

Dacă vor trece cu bine de duel, iar Pavel se va recupera în totalitate, Andreea îşi va continua evoluţia în ringul visurilor alături de partenerul ei iniţial.

Cu toate că până acum au făcut parte din echipe diferite, care, culmea, au şi ajuns la duel, Marian o asigură pe Andreea că va fi "trup şi suflet alături de ea".

"Noi, echipele de la 'Dansez pentru tine' ne-am împrietenit. Mă simt foarte onorat că Pavel m-a ales pe mine, îi doresc însănătoşire grabnică şi vreau să ştiţi că voi trata această misiune cu seriozitate maximă, aşa cum am făcut şi în cazul Adrianei", a declarat Marian Drăgulescu.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod