Dani Oţil i-a dat o palmă peste faţă unei invitate, în direct

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a făcut un gest scandalos în ediţia de vineri dimineaţa a emisiunii. Dani Oţil o pălmuit o invitată peste faţă atunci când a aflat ca aceasta avea 13 ani când a sărutat un băiat.
Trupa de adolescenţi Got X, formată de pe vremea când membrii aveau vârste cuprinse între 9 şi 12 ani, a venit la emisiune pentru a-şi prezenta cea mai nouă melodie. Intervievată de Dani Oţil, solista a vorbit despre perioada în care a purtat aparat dentar şi despre faptul că era dificil să sărute pe cineva din această cauză.



Când a aflat că fata avea 13 ani la acea vreme, Oţil i-a tras o palmă peste faţă. "O să ştii tu acasă despre ce este vorba!", şi-a motivat gestul prezentatorul, sub privirile amuzate ale colegilor de trupă ai fetei. "De unde ştii tu cum era să te pupi? Îţi mai dau una să o ai şi pe drum!", a adăugat Oţil. Deşi prezentatorul a vrut să facă o glumă, cu siguranţă gestul său a fost şocant pentru mulţi dintre telespectatori, mai ales că solista este cel mai probabil minoră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod