Dana Săvuică, supersexy la 43 de ani

Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care apare în ipostaze senzuale.
Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care apare în ipostaze senzuale.
 
Este vorba despre imaginile de promovare a emisiunii "Splash! Vedete la apă!", care va fi difuzată în curând la Antena 1 și la care va participa și ea, scrie ziarul Libertatea.

Dana Săvuică a pozat în costum de baie şi arată impecabil.
 
 
 
Prima vedetă din România care a pozat pentru revista Playboy are 43 de ani, dar trecerea timpului nu și-a pus deloc deloc amprenta asupra aspectului ei fizic, notează ziarul citat.
 
 
 
 
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • livia pe 13 Iun 2013, 14:14
    lys

    lys, cu siguranta esti ceva pustoaica de liceu careia de-abia i-au crescut sanii...sanii ei arata f bine, nu au cum sa stea ca la 20 sau sa stea asa sus ca silicoanele. taci naibii decat sa vb aiurea! plus femeile astea fac tot felul de tratamente pt fermitate, ca altfel chiar ar fi lasati al varsta ei. oricum, eu nu sunt fana ei, chiar mi-e antipatica, iar in realitate are o fatza super ridata care-i tradeaza varsta.

    1
    0

  • lys pe 13 Iun 2013, 10:36
    ce inseamna 'sexi'

    Mai intai,Y are dreptate,e jenant pentru copiii ce stiu deja sa citeasca sa-si vada mama ca se expune prin ziare,la taraba...Apoi,doamna nu mai e sexi de ceva ani,doar ca arata inca bine pentru varsta ei,cu toate ca nu are talie si ii atarna sanii ! Rochia f urata,neinspirat aleasa,decat sa atraga atentia.Penibil.

    1
    3

  • y pe 11 Iun 2013, 19:53
    ...

    sa fiu in locul fetei ei, mi-ar fi rusine cu asa o mama, care la varsta asta nu sta acasa si n-are pic de jena....

    2
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod