Dana Savuica isi lanseaza noua colectie primavara – vara - ETIQUETTE BY DANA SAVUICA

Asa cum ne-a obisnuit, Dana Savuica revine in forta cu o colectie in care se regaseste tinuta completa pentru garderoba noastra de primavara! Fiind prezenta pe Stilago, cea mai mare platforma online care cuprinde 13 tari central si est europene,, colectia Danei are peste 300 de modele de haine si accesorii, pentru femei si barbati.
“De fiecare data cand pregatesc colectia , ma gandesc la gusturile si pretentiile diferite ale publicului Stilago. Este o adevarata provocare sa ma prezint in fata a 3 milioane de utilizatori unici , care doresc sa fie in pas cu moda si , in acelasi timp, hainele sa fie confortabile si de calitate. Lucrand in parteneriat cu cele mai renumite fabrici romanesti, este o cursa ce imi doresc sa o castig si sunt foarte atenta la detalii cum ar fi tendintele in moda dupa croiala, culoare si imprimeu, fiind de asemenea intr-o lupta continua cu preturile, care sunt speciale pentru Stilago.
Colectia de primavAra-vara Etiquette by Dana Savuica are ca si punct de atractie varietatea de culori si modele atat la haine cat si la accesorii, ingloband toate tendintele lansate de moda internationala. De la casual la smart-elegant pana la o extravaganta intelligent gandita, imi doresc ca fanii Etiquette sa se simta speciali atunci cand imbraca produsele mele. Un “must-have” este pantoful cu varf ascutit si toc stiletto, rochia retro chic in imprimeuri contrastante, pantalonul slim fit si bluza in nuante electrizante.  Adaugam accesoriile cu lanturi, piele impletita si charms la curele, o geanta monovolume si bijuterii cu elemente Swarovski pentru a completa tinuta smart.
De seara am optat pentru rochia din dantela si catifea, pantoful escarpen sau cel cu platforma in piele irizanta si adaugam din colectia Luxury Products o geanta plic din piele de piton.  La barbati colectia merge pe simplitate si eleganta, confort sporit prin materialele naturale, in culori pastel si detalii chic . Amprenta personala este data de monograma brodata pe tricoul polo si camasa, un simbol al marcii cu eticheta, un produs 100% made in Romania.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod