Dana Rogoz a visat urât: "Mi-am pus silicoane, am început să urlu! A fost un coşmar"

Vedeta este implicată într-un nou proiect important, în care s-a implicat cu toate forţele. Numai că uneori pasiunea cu care lucrează are efecte adverse.

Actriţa a povestit pe blogul ei ce păţeşte când încearcă să se identifice total cu un rol nou. "Îmi fac meseria şi asta mă bucură teribil. Doar că ziua citesc câte un scenariu nou, iar noaptea mă visez nu <<jucând>> rolul, ci <<fiind>> cu adevărat acel personaj. Ceea ce poate fi destul de ciudat… Am mers la dentist să îmi fac o intervenţie minoră. Nu ştiu de ce, dar asistenta a venit cu o seringă uriaşă să îmi facă anestezie totală. <<De ce?>> am început să întreb intrigată? <<De ce o anestezie totală, în loc de una locală, uşoară???>>.

Disperarea mea a început să crească, pe măsură ce asistenta venea spre mine cu acul gigantic. M-am trezit din anestezie şi eram înconjurată de prieteni care îmi auziseră strigătele de ajutor. Tocmai ce le povesteam revoltată că mi se făcuse anestezie totală deşi nu fusesem de acord, când îmi zăresc silueta într-o oglindă şi văd că… am silicoane!!!!! Am început să urlu! Nu îmi venea să cred că nedreptate se produsese. Mă adormiseră şi, fără să ştiu, îmi puseseră implanturi mamare! În spatele meu nişte fete (să zicem un fel de <<pitzipoance>>) îmi explicau că: <<Asta e societatea în care trăim.
Acum asta se cere!>>"
, a povestit vedeta.

"A fost un coşmar în toată regula. M-am trezit (Slavă Domnului, cu sânii mei naturali) şi abia azi, în timpul repetiţiei de teatru de la ora 14:00 (căci la 12:00 am repetat pentru un alt spectacol), mi-am adus aminte de vis şi am realizat că trăisem drama unui personaj dintr-un spectacol pentru care repet acum, şi care este mai mult o satiră la adresa societăţii, când unele fete sunt trimise de părinţi să îşi facă implanturi <<all inclusive>> că să îşi găsească soţi celebri" a scris Dana Rogoz pe blog.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod