Dan Negru, despre insuccesul "X Factor"

Realizatorul și-a exprimat pe Facebook părerea despre lipsa de succes a emisiunii produse de trustul la care lucrează. El a făcut o comparație cu ascensiunea pe care o înregistrează o altă producție Intact, "Next Star".
"M-a întrebat zilele trecute un ziarist de la TvMania: <<De ce Next Star are audienţă mai mare decât X Factor?>>. Am ridicat din umeri... Cred doar că Next Star trebuie să fie o lecţie românească dată marilor idei internaţionale vândute românilor pe bani mulţi. Cred că şi în televiziune trebuie să învăţăm să ridicăm capul, să nu-i credem doar pe d'alde Simon Cowell, pe americani sau olandezi ca unici inventatori de televiziune", a explicat el.

"Cunosc puşti de 20 de ani în facultăţile de jurnalism cu mult mai inventivi decât toţi consultanţii internaţionali pe care i-am întâlnit.
Să învăţăm să credem în ei. Am început să-i caut şi am descoperit câţiva, Cătălin, Mihai sau Lidia a căror inventivitate e cu mult peste cea a străinilor veniţi aici pe bani mulţi. Invenţia românească <<Next Star>> e un început!",
a adăugat realizatorul.

"Şi dacă invenţia americănească e mai puţin vizionată decât aia românească, merită să credem şi în ai noştri. Eu am mâncat ani de zile la Mc Donald's -ul internaţional al formatelor şi al ideilor, le ştiu gustul.
E acelaşi, an după an, doar sosul diferă. Acum cred în ideile româneşti, cred că în anii ce-or să vină televiziunile vor supravieţui doar prin ele... Căutaţi-i pe pustii isteţi din facultăţile româneşti... Mintea lor n-are gust de Mc Donald's!"
, a mai scris Dan Negru.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roscioga ardeal pe 8 Ian 2014, 14:45
    Profesionist,decent,destept,modest cu mult bun simt.

    Dan Negru ... cinste tie ,un om de valoare , si cei lanti de la Antena 1 , luati exemplu........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod