Dan Capatos o atacă din nou pe Oana Roman

Vedeta este tot mai criticată în ultima perioadă din pricina kilogramelor sale, iar cei mai vehemenţi contestatari sunt Capatos, Bordea şi Silviu Andrei, de la emisiunea "Un show păcătos".

Miercuri seară, invitată la emisiunea lui Capatos a fost Oana Zăvoranu. Cei doi au început să facă glume pe seama Oanei Roman. La un moment dat, realizatorul a povestit un episod memorabil care o are în prin plan pe prezentatoarea emisiunii "Drept la ţintă".

"Am aflat din surse foarte sigure că Oana a fost surprinsă într-o zi cum se îmbuiba din mâncarea machieuzelor, iar acestea nu ştiau dacă e cazul să fugă de frică că poate le mănâncă şi pe ele.
Vorbesc serios, chiar a fost prinsă făcând asta. Dar nu pot să spun de unde ştiu, e de la Kanal D, dar e o sursă foarte sigură"
, a afirmat Dan Capatos.


Foto: Mediafax
14 Februarie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANA pe 25 Feb 2013, 18:24
    Sfat

    I-as sugera ONUCAI ZAVO,sa stea acasa la ea,sa se uite in oglinzi,sa se vada exact asa cum este.Este disgratios sa o vedem (desi nu ne dorim) la Tv.maimutarindu-se ca o dezechilibrata mintal.Asta este femeie la 40 ani?Are nevoie de ajutor medical,nu o mai invitati la emisiuni sa va bateti joc de ea ca ONUCA ZAVO nu realizeaza cit este de penibila.Data viitoare sa ne asteptam sa o vedem la Capatos in fundul gol?Mi-e sila de nesimtirea ei,totul numai la Tv.sa fie.Cerseste pur si simplu job,plinge,jeleste numai sa o bage cineva din mila in seama.Daca ar fi Ok,ar curge ofertele dar unii se indura din mila si au captato sa joace intr-un serial.Jenant.(ca nu-si da seama) La banii si posibilitatile ei se imbraca de tot rahatul mai ceva ca o prostituata.Onuca Zavo ,uita-te in oglinda si apoi sa comentezi de altii.Spre deosebire de tine,cineva are character.Ma refer la Oana Roman.

    1
    0

  • ANA pe 25 Feb 2013, 18:12
    Stupoare

    Este foarte deranjant ce face Capatos&Comp.in emisiune si ca penibilitatea sa fie completa s-a asociat si handicapata,zaluda satului ONUCA ZAVO sa comenteze.Singurul loc unde refuleaza invidia ca Oana Roman este in relatii de prietenie cu Pepe.Asta o deranjeaza .Ceva mai penibil nu am vazut in viata mea la un post TV. CNA ar trebui sa inchida emisiunea lui Capatos si Oana Roman sa-i dea in judecata pe mitocani si sa le ceara daune morale pentru defaimarea imaginii publice.Sa le fie rusine si in cur.Cit despre ONUCA ZAVO,nimeni nu da doi bani pe ea si pe vorbele ei.Se stie ca este dusa cu pluta,mai bine ne parasea de tot,traieste degeaba.

    1
    0

  • Serban Stela pe 21 Feb 2013, 15:19
    Oana

    Ami pare rau de Capatos ,dar aceste comentarii nu se fac .Oana este un copil mult prea educat sa raspunda.

    0
    0

  • ionela pe 18 Feb 2013, 19:59
    DAN CAPATOS

    DA CE MA.....CAPATOS,TU ARATI MAI BINE???? UITA-TE LA BARNA DIN OCHII TAI,SI PE URMA LA ALTII!:))

    3
    0

  • dana_xyxy03 pe 16 Feb 2013, 11:35
    critica

    Prost crescuti.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod