Dan Balan are un nou clip

Facebook Twitter Comenteaza
Dan Balan are un nou clip

Copii fericiti, papusi vii, explozie de puf de perne si, nu in ultimul rand, putina... substanta secreta este reteta aleasa de Dan Balan pentru realizarea noului videoclip Crazy Loop: "Joanna Shut Up!".

Filmat pe platourile din Hollywood, intr-o casa tipic americana, videoclipul impresioneaza prin dansul inedit si atmosfera pozitiva creata de personajul central Crazy Loop.

"La petrecerea din clip, am dansat pentru prima data in viata mea pe o masa plina cu mancare! M-am simtit minunat inconjurat de niste copii 'super cute' care, initial cand l-au vazut pe Crazy Loop dansand, au avut o reactie de parca l-au vazut pe  Mos Craciun", a explicat amuzat artistul.

Pentru realizarea acestui clip, Dan Balan a ales aceeasi echipa de profesionisti care a lucrat si la realizarea clipului "Crazy Loop (Mm-ma-ma)", in randul careia a fost cooptata si coregrafa Candice Coke, care a mai lucrat cu Jennifer Lopez, Ricky Martin sau Michael Jackson.

Coregrafia in stil "Crazy Loop" a fost gandita de Dan, care s-a filmat si a trimis caseta coregrafei, pentru ca in ziua filmarii toate papusile sa danseze in stil Crazy Loop.
Ideea scenariului ii apartine tot lui Dan Balan, care a colaborat indeaproape si la regia clipului, alaturi de regizorul Mark Klasfeld (care a mai lucrat cu Backstreet Boys, Bon Jovi, Avril Lavigne, Jay-Z).

Pregatirile pentru clip au durat mai mult de o luna, artistul perfectionand continuu scenariul si coregrafia.

Piesa "Joanna Shut Up!" este cel de-al doilea single extras de pe albumul "The Power of Show" si continua proiectul Crazy Loop, lansat anul trecut in Romania de Dan Balan.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod