Dakota Fanning, rol de adolescenta in "Razboiul mintii"

6 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Dakota Fanning, rol de adolescenta in

Actrita interpreteaza rolul lui Cassie in pelicula "Razboiul mintii", un rol matur pentru o copila de 14 ani. "Nu exista actrita de 14 ani mai potrivita pentru a o interpreta pe Cassie", a declarat producatorul filmului, Glenn Williamson. "Dakota e, categoric, o adolescenta acum. S-a produs o transformare fizica. N-ai mai vazut-o niciodata asa", continua el.

"E foarte sarcastica si are niste replici incredibil de amuzante in film. Sunt lucruri pe care eu nu as putea sa le spun in viata reala, asa ca este distractiv. Se gandeste in principal la ea, dar, pe parcursul acestui film, invata sa-i lase si pe ceilalti sa intre in viata ei", declara Dakota Fanning despre rolul pe care il interpreteaza.

Fanning si-a facut debutul pe marile ecrane la varsta de 6 ani si, datorita interpretarilor exceptionale pe care le-a avut, a fost numita copilul minune al Hollywood-ului. De-a lungul carierei sale a avut ocazia sa de-a replica unor actori consacrati, castigatori ai premiului Oscar. Robert De Niro ("Hide and Seek"), Denzel Washington ("Man on Fire"), Sean Penn ("I Am Sam") si cu Reese Witherspoon ("Sweet Home Alabama") .

Pelicula "Razboiul mintii" va avea premiera in cinematografele din Romania, pe 6 februarie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:09
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod