Cum va fi vremea vineri: maxime de -10 grade

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea în majoritatea regiunilor. Va mai ninge în sud-estul ţării, iar vântul va viscoli zăpada.

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea în majoritatea regiunilor. Va mai ninge în sud-estul ţării, iar vântul va viscoli zăpada.


În restul țării înnorările vor fi temporare şi doar izolat va fulgui. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -19 şi -9 grade, mai coborâte în depresiuni spre -23 de grade, dar şi uşor mai ridicate în partea de vest.

Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură, se arată în prognoza Autorității Naționale de Meteorologie.


La Bucureşti,  vremea va fi deosebit de rece vineri, geroasă noaptea. Cerul va fi mai mult noros şi în prima parte a zilei va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de -8 grade, iar cea minimă de -15 spre -13 grade. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.


La munte vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi noaptea şi dimineaţa.

Cerul va fi temporar noros şi trecător, în prima parte a zilei, va ninge slab în Carpaţii Meridionali şi de Curbură. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod