Cum au aratat vedetele la premiile Grammy?

Nominalizat la premiul Grammy cu piesa “Blurred Lines”, Robin Thicke a afisat un look senzational ieri in cadrul galei. Cum reuseste Thicke sa arate impecabil cand “alearga” prin toata lumea la concerte?

Artistul a declarat ca secretul sau este linia de produse Intraceuticals, folosita la nivel mondial de multe nume célèbre. ‘Pentru o experienta extraordinara, ma las pe mana Intarceuticals’, a declarat Thicke.

Cum te ajuta Intraceuticals?

In aceasta perioada a anului, vremea si aerul rece pot deshidrata pielea, iar gama inovativa anti-aging in 3 pasi  ajuta tenul de orice varsta sa se hidrateze  si sa scoata la iveala stralucirea naturala a pielii. Dupa prima sedinta, efectele tratamentul sunt vizibile, iar tenul arata ca dupa o vacanta in care ne-am lasat pe mana unui expert estetician.

Rejuvenate Daily Serum de la Intraceuticals este solutia ideala pentru hidratarea tenului.

‘Imi face tenul sa arate senzational, spune Justin Timberlake despre Intraceuticals, o alta celebritate care a aratat senzational datorita acestui tratament si care s-a numarat printre fericitii castigatori ai premiilor Grammy, reusind sa-si insuseasca in palmares premiul pentru cel mai bun video musical cu piesa ‘Suit and tie’.



Katty Perry, vedeta fidela gamei Intraceuticals Clarity marturiseste ’Folosesc tratamentul cu oxygen hyperbaric de la Intraceuticals pentru a-mi hidrata tenul si pentru a recapata acea prospetime, stralucire pe care ti-o ofera un somn bun inainte de orice show sau aparitie.’

Ea a sustinut un concert incendiar la cea de-a 56-a editie a Premiilor Grammy pe melodia ‘Dark horse’.

Intregul show a avut ca si concept idea de Spider-woman. Un element neasteptat a fost aparitia pe scena a unui cal negru, ideea centrala a piesei interpretate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod