Cum arată inelul de logodnă al Ramonei Bădescu - FOTO

După o căsnicie care s-a încheiat dureros, Ramona Bădescu zâmbeşte din nou. Trăieşte o poveste incredibilă de dragoste cu un afacerist italian şi are de gând să meargă din nou la altar, relatează cotidianul Click!.
După o căsnicie care s-a încheiat dureros, Ramona Bădescu zâmbeşte din nou. Vedeta trăieşte o poveste de dragoste cu un om de afaceri italian şi se pregăteşte să meargă din nou la altar, relatează cotidianul Click!.

Ramona a arătat, în emisiunea Acces Direct de la Antena 1, inelul de logodnă şi a mărturisit că momentul în care iubitul ei i l-a dăruit a fost fabulos.

"Cererea a fost neaşteptată. S-a întâmplat în Sardinia. A fost emoţionant. Nu mă aşteptam ca această relaţie să devină una de dragoste.
Ne ştim de 6 ani. Eu sunt o tradiţionalistă, îmi place să primesc inel de logodnă, să-l prezint părinţilor. Ai mei sunt foarte încântaţi de el. Prima noapte de iubire a fost senzaţională. Şi următoarele la fel de intense"
, a declarat Ramona Bădescu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod