Cu ce se îmbracă vedetele Stelei în această toamnă

Vedetele Stelei - Florin Gardoș, Alexandru Chipciu, Fernando Varella, Fiederico Piovacari și Cristian Tănase au avut parte ieri de o sesiune de shopping în magazinul BIGOTTI din Băneasa Shopping City, dar și de o întâlnire cu fanii dedicată autografelor și pozelor. Aceștia au probat piese esențiale din noua colecție toamnă-iarnă și au mizat pe eleganță în alegerea ținutelor preferate.

Cristian Tanase și Alexandru Chipciu au optat pentru un outfit compus dintr-un sacou în carouri și dungi în culori intense și jeansi, acestea fiind piese ce definesc trendurile sezonului propuse de BIGOTTI. Fiederico Piovacari a ales să combine jeansii cu o cămașă cambrată, din colecția „A vintage story”, ideală pentru un look fresh. Florin Gardoș a optat pentru o jachetă casual, păstrând însă un aer sofisticat, iar Fernando Varella și-a completat garderoba cu o cămașă simplă, elegantă și un pulover într-o culoare îndrăzneață, specifică noii colecții BIGOTTI.
 
„A vintage story”, noua colecție BIGOTTI inspirată din patrimoniul britanic, aduce o cromatică mult mai îndrăzneață, o croială bine definită și combinatii inedite de țesături, propunând costume cambrate, pantaloni din lână sau bumbac, jeansi, cămăși și tricouri moderne, dar și piese fresh, precum jachetele de tweed sau heavy coats.

Vedetele Stelei au putut încerca și piese în culori curajoase sau în carouri și dungi intense sau modele ce combină țesături diferite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod