Criză la Atena. 5 vedete de ştiri comentează tragedia greacă

În România, criza elenă este privită cu atenţie de opinia publică, mai ales prin prisma legăturilor foarte puternice care există între cele două ţări

Prăbuşirea Greciei este un eveniment în desfăşurare care tulbură liniştea Europei. În România, criza elenă este privită cu atenţie de opinia publică, mai ales prin prisma legăturilor foarte puternice care există între cele două ţări.

Foarte mulţi români îşi fac vacanţele în Grecia, avem o comunitate mare de conaţionali care muncesc şi trăiesc acolo, iar în România sunt foarte mulţi investitori greci, dar şi oameni normali care lucrează aici. E normal ca tot ce se întâmplă acolo să ne trezească interesul.


Mai jos prezentăm opinia şi comentariile unor vedete de ştiri, jurnalişti şi analişti care au urmărit fenomenul şi au formulat puncte de vedere puternice.

Sanda Nicola, Digi 24, o figură importantă a televiziunii de ştiri. Acoperă pentru publicul Digi 24 cele mai importante evenimente naţionale şi internaţionale. A fost prezentă la Atena pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului şi a făcut zeci de relatări. A postat pe Facebook un comentariu haios la sfârşitul zilei de duminică, după ore întregi de tensiune şi transmisii în direct:
”Iar pe la ora 23.00 îmi tot venea să spun Alexis Sanchez în loc de Tsipras şi evitam gafa la limită.”

7 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod