Cristina Spătar, enervată de zvonurile despre căsnicia sa: „Nu divorțez“

Cristina Spătar neagă vehement că ar avea probleme în căsnicie şi a precizat că nu se desparte de Alin Ionescu


Vedeta crede că este victima unei campanii de denigrare: "Bag de seamă că în presă s-a pornit o campanie împotriva noastră şi acum ne toacă sistematic. S-a spus că soţul meu ar fi ieşit în oraş cu mai multe femei şi că s-a schimbat faţă de mine în ultima vreme. Că atunci când iese cu mine este trist, iar când este fotografiat alături de alte persoane e fericit.

Acum, să vă explic: noi suntem împreună de aproape nouă ani, avem doi copii şi suntem oameni simpli. Nu o să ne vedeţi pe noi că ieşim la restaurant şi că o să dansăm pe mese pentru că nu ne caracterizează acest comportament şi n-o să facem asta doar de dragul de a poză. Nu o mă agăţ de gâtul omului meu ca disperata. E suficient ceea ce ştim noi despre noi ca şi cuplu, că suntem compatibili şi lucrurile între noi merg foarte bine", a precizat Cristina Spatar pentru wowbiz.ro.

Alin Ionescu şi Cristina Spatar au doi copii.
Alin Ionescu a stat în inchisoare timp de cinci luni, fiind acuzat de evaziune fiscală, apoi a primit două luni de arest la domiciliu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod