Cristina Spătar, Claudia Pătrășcanu și Roxana Blagu - trei apariții sexy de la petrecerea James Bond

Miercuri seara a fost prilej bun pentru ca vedetele noastre să-și afișeze toaletele la o petrecere cu tema James Bond. Trei vedete au optat pentru rochii elegante și au fost în centrul atenției.

Black Tie a fost drees code-ul evenimentului care l-a avut ca emblemă pe personajul din romanele lui Ian Fleming și seria filmelor James Bond, agentul 007 sau James Bond. Doamnele s-au inspirat din petrecerile fastuase care au loc peste Ocean și s-au îmbărcat în rochii super elegante.

Pe premiza că niciodată nu dau greș, Cristina Spătar, Claudia Pătrășcanu și Roxana Blagu au mizat pe negru la ținută. Spătar a purtat o rochie semnată Athena Philip, lungă până-n pământ și decoltată, iar accesoriul prins în talie și clutch-ul auriu, i-au dat intregului outfit un plus de eleganță.

Vestimentația Claudiei Pătrășcanu a respectat același croi: lungă, dar cu vedere la decolteu. I-au pus în valoarea talie, dar și pieptul bine conturat. Clutch-ul negru, dar și bijuteriile fine, apoi coafura lejeră au atras toate blitzurile.

Ultima, dar nu cea din urmă, Roxana Blau a făcut senzație cu o salopetă din catifea, pe care șatena și-a făcut-o în propriul atelier chiar în ziua respectivă. Cu broderie argintie la piept și pene la umeri, fosta cântăreață a fost o apariție fresh.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod