Cristi Minculescu, operat din nou

26 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cristi Minculescu, operat din nou

Joi seara, Minculescu a suportat o prima interventie chirurgicala pentru indepartarea compreselor care fixau ficatul transplantat.

"Din cauza pericolului ca vasele sa se ocluzeze, este necesar sa se tamponeze cu comprese si sa se fixeze ficatul intr-o pozitie stabila, cel putin in primele zile", a explicat medicul german Pompiliu Piso, de la Spitalul din Regensburg, citat de EVZ. 

"Cele doua operatii sunt interventii care fac parte din procedura, nu trebuie sa ne speriem. Cristi se simtea bine, iar doctorii au decis sa nu mai astepte inca o zi si sa-l opereze chiar aseara.

Deocamdata, Cristi se afla la Terapie Intensiva, insa respira singur, e normal", a spus Cosmin Nicoara, managerul trupei Iris.  

Reprezentantii Spitalului Universitar Regensburg anuntasera de miercuri ca solistul Cristi Minculescu va mai fi supus unor alte doua interventii chirurgicale, in zilele urmatoare. 

Interventiile sunt necesare din cauza diferentei mari de dimensiuni dintre ficatul extirpat si grefa primita de artist de la sotia sa. Operatia de transplant a decurs normal, au anuntat medicii clinicii din Germania, iar portiunea de ficat transplantata functioneaza bine.

Durata operatiei in cazul sotiei sale a fost de cinci ore, iar cea a solistului a durat cinci ore si jumatate.

Echipa de medici din Germania a tinut sa mentioneze faptul ca portiunea de ficat transplantat functioneaza foarte bine, iar daca recuperarea decurge conform planului, sotia lui Cristi Minculescu ar putea fi externata intr-o saptamana sau doua, potrivit medicilor din Germania.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod