Cristi Minculescu a iesit de la terapie intensiva

3 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cristi Minculescu a iesit de la terapie intensiva

Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, si sotia sa, Rodica, nu se mai afla la sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar din Regensburg, Germania, informeaza Mediafax. Potrivit declaratiilor fiului artistului, Florin Minculescu, cei doi soti au inceput recuperarea fizica. Doctorii au precizat ca starea de sanatate a artistului este buna, iar noul ficat este bine irigat si se dezvolta.

Saptamana trecuta, cantaretul in varsta de 50 de ani a suferit un transplant hepatic, vital pentru sanatatea sa - Minculescu sufera de o boala ereditara, polichistica hepato-renala, pe care a mostenit-o de la tatal sau.
Operatia a avut loc la spitalul din Germania, iar donatorul a fost chiar sotia cantaretului, Rodica. Interventia chirurgicala a fost urmata de alte doua operatii reusite.

Florin Minculescu a declarat pentru Mediafax: "Le merge la amandoi bine, au iesit de la terapie intensiva. Vor mai sta in spital cateva saptamani. Au inceput recuperarea, in functie de cum merge fizioterapia vom sti exact cat mai raman aici. Este insa foarte bine, deoarece nu mai au nevoie de alte interventii". Fiul artistului a adaugat: "Tati spera ca din vara sa revina pe scena".

Dupa cum a afirmat Florin Minculescu, incepand de saptamana viitoare, parintii sai vor putea primi vizite.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ycyc pe 4 Apr 2009, 16:00
    !!!!!!!!!!!!!

    Multa sanatate si numai bine sa fie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod