Cream se războieşte cu fostul iubit, dar nu-i dă inelul înapoi

Cântăreaţa se luptă cu americanul Jeremy Lewis pentru custodia băieţelului lor, Noah, în vârstă de trei ani. Ea nu i-a înapoiat însă inelul pe care acesta i l-a dăruit.
Claudia Pavel se judecă pentru a primi dreptul să-şi crească băiatul în România. De partea cealaltă, bunicii, unchiul şi mătuşa din Statele Unite ai copilului o acuză de răpire şi îi cer să-l aducă înapoi pe micuţul de trei ani, singurul nepot al familiei.

Familia americanului a lansat mai multe acuzaţii la adresa Claudiei, printre care şi cea legată de înapoierea inelului de logodnă în cazul în care vedeta şi fiul lor nu se căsătoresc. Rudele lui Jeremy spun că bijuteria are o valoare sentimentală, întrucât a fost inelul cu care mama lui a fost cerută în căsătorie de tatăl acestuia şi susţin că a fost modificat după bunul plac al Claudiei, care a dus-o la bijutier, pentru că modelul era un pic cam vechi, scrie Libertatea.

Claudia Pavel confirmă că deţine inelul. "Îl păstrez, doar nu l-am aruncat în mare! Cum să îl mai port? Nu mai sunt logodită cu omul. Este un inel pe care l-am primit de la tatăl copilului meu şi nu mi se pare OK sau normal să înapoiezi un cadou. Nici nu mi-a fost cerut înapoi!", a declarat Claudia Pavel pentru ziarul citat. "Mi s-ar părea anormal să-mi fie cerut înapoi, sincer, totuşi am făcut un copil cu acest om, ca să îmi ceară şi inelul înapoi mi se pare îngrozitor", a mai spus cântăreaţa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod