CRBL si-a rupt piciorul

17 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
CRBL si-a rupt piciorul

CRBL si-a rupt piciorul in timpul unei filmari pentru turneul sau de street dance "Danseaza cu mine". Accidentul a survenit vineri seara, inainte ca artistul sa plece spre Alexandria, urmatoarea oprire pe harta proiectului sau de dans.

"Am facut o miscare gresita, am cazut in timpul unei piruete. Nu m-am asigurat suficient si am cazut pe glezna. Mi-am fracturat piciorul. Ce e mai grav insa acum s-ar putea sa urmeze, pentru ca se pare ca e nevoie si de operatie. Voi afla marti. Regret ca trebuie sa imi interup turneul si mai ales imi pare foarte rau sa ii dezamagesc pe fanii mei din Alexandria.
Stii ca se mobilizasera cu mic cu mare, de la primar pana la copiii din scoli. De altfel, marti ar fi trebuit sa sustin o conferinta de presa, la Alexandria. Oricum, in cazul in care medical decide ca nu e nevoie de interventie chirurgicala, as vrea ca miercuri sa ajungem la Alexandria ca sa le putem multumi oentru spijin oamenilor intr-o intalnire publica"
, spune CRBL.

Dansatorul alaturi de Paprika Latino a demarat acum doua saptamani un turneu de street dance adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 5 si 90 de ani.
O actiune ce isi propune sa directioneze oamenii spre sport si autodisciplinare in viata. Mai exact un curs intensive dans, disciplina si arta. Turneul a inceput la Suceava si urma sa se desfasoare in 40 de orase din tara.

Odata cu accidentarea lui CRBL, turneul ia o pauza de cel putin o luna, pana cand artistul se va insanatosi. "Vrem sa ii asiguram pe fanii lui CRBL ca o sa ne tinem promsiunea si o sa ajungem si la Bacau, la Alexandria si la Constanta si peste tot unde era stabilit", precizeaza Eva Pavel, coordinator turneu din partea Paprika Latino.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod