Corina lanseaza al patrulea album

Facebook Twitter Comenteaza
Corina lanseaza al patrulea album

Dupa mai bine de cinci ani de la lansarea sa ca artista, Corina se pregateste sa lanseze cel de-al patrulea album din cariera sa muzicala, impreuna cu MediaPro Music.

"M-a bucurat faptul ca intreaga echipa a casei de discuri MediaPro Music a apreciat atat albumul, cat si intreg proiectul 'Corina' la justa lui valoare. Am intalnit o echipa de oameni cool, profesionisti, open minded, care au privit din prima clipa acest proiect cu multa incredere si seriozitate. Sunt foarte increzatoare in alegerea facuta, iar albumul reprezinta 'zestrea' cu care am intrat in acest mariaj cu trustul MediaPro", a declarat artista.

Albumul se anunta a fi unul exploziv. El este destinat si pietei internationale, deoarece, pentru acest material discografic, artista a pregatit feat-uri cu mari artisti internationali.

Corina lucreaza intens de aproximativ un an la piesele ce urmeaza sa fie incluse pe acest material care a fost produs si inregistrat integral in Germania, intr-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, autorul piesei "Quieres una aventura".

"Am terminat deja de ceva vreme inregistrarile la cel de-al patrulea album si sunt foarte mandra de felul in care a iesit. Suna excelent si toti cei care l-au ascultat deja sunt interesati de difuzarea pieselor, aici incluzand, bineinteles, si label-uri internationale", povesteste Corina.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bo pe 9 Iun 2008, 19:58
    dezgustatoare

    tipa asta nu imi place sub nicio forma. nici cum canta, nici cum se imbraca, nici cum vorbeste. nimic. nu imi transmite decat repulsie si scarba.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod