Corina, comparata de fani cu personajele din desenele animate Manga

Corina este un adevarat idol si printre fanii desenelor animate Manga. Acestia o compara pe artista cu personajul Chizuru Minamoto din serialul animat "Kanokon".

Intr-una dintre fotografiile de la filmarea clipului "Autobronzant", Corina poarta doar un slip alb, minuscul, si un top corai, suprapus peste un tricou alb. Drept urmare, fanii ei au asemanat-o repede pe artista cu o ipostaza similara in care apare si Chizuru, personajul principal al anime-ului "Kanokon".

"Eu am fost mereu un fan al desenelor animate Manga, insa pana sa imi spuna fanii ca ma compara cu Chizuru marturisesc ca nu ma uitam la Kanokon. Personajul Chizuru este, de fapt, o vulpe vicleana, care are 400 de ani si care isi poate schimba chipul si parul dupa cum doreste.

De obicei, Chizuru este bruneta si pozeaza in ipostaza unei eleve cuminti, insa in momentele de intimitate cu iubitul ei, Kouta, ea se transforma in cea mai sexy blonda pe care aţi vazut-o. Ma amuza toata aceasta asemanare cu atat mai mult cu cat si eu experimentez mult cu nuantele parului", declara Corina.

Dintre toate serialele Manga, Corina este fan inrait al seriei "Sailor Moon", un faimos serial al anilor '90, care a fost reluat acum si are un nou sezon.

"Mania Sailor Moon a inceput din nou, in urma cu doua luni de zile, cand producatorii s-au hotarat sa-i dea noi misiuni lui Sailor Moon in misiunea ei de salvare a Planetei.
Marturisesc ca aceste desene animate sunt pentru mine <guilty pleasure> si abia astept sa mai treaca o saptamana si sa mai apara un nou episod"
, spune artista.

https://www.youtube.com/watch?v=Pgs0Fj2RAgA

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod