Corina Caragea, vacanță la capătul lumii

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV s-a relaxat în Singapore și Bali, două destinaţii care i-au întrecut aşteptările.
Civilizaţia şi regulile stricte din Singapore au impresionat-o pe Corina. "Vacanța mea a fost împărțită în două: prima parte - Singapore și a doua - Bali. Total opuse. Singapore este un oraș SF, cu o curățenie pe străzi de îți vine să te descalți, cu infrastructură de nota 10, cu mulți zgârie nori, un New York parcă în viitor, dar cu reguli foarte stricte", a povestit prezentatoarea pe blogul său.

"Totul este foarte bine pus la punct. Am fost la cea mai frumoasă Grădină Zoologică din lume, dar și la Grădina Botanică, acolo unde au separat o zonă specială pentru un colț de paradis - cel rezervat Orhideelor.
Nu am ratat nici China Town și Little India, unde pășești în altă lume, plină de culoare, arome, mâncăruri tradiționale!"
, a adăugat ea.

Bali a impresionat-o pe Corina prin bunătatea oamenilor și frumusețea naturii: "Partea mai aproape de sufletul meu a fost Bali. Insula Bali are cea mai importantă resursă: nu petrol, nu aur, ci oamenii! Mulți sunt săraci, însă bogăția sufletului lor depășește numărul bancnotelor de orice tip. Balinezii au un mod special de a te face să te simți incredibil ca oaspete al lor.
Te întorci din Bali cu impresia că o bucățică din suflet ți-a rămas la acei oameni zâmbitori și buni. De la temple scăldate în apele Oceanului Indian, care mi-a oferit apusuri de neuitat, la orezării, plaje și mâncare incredibilă, Bali m-a cucerit și m-a făcut să îmi promit că mă voi întoarce cândva!"
, a povestit Corina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod