"Copilul din spatele ochilor", la Teatrul Nottara

29 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
ArCuB si Asociatia "IF/Daca... Pentru Femei" anunta reluarea spectacolului cu piesa "Copilul din spatele ochilor" de Nava Semel, in regia si traducerea Lianei Ceterchi, scenografia Adrianei Raicu si interpretarea Gabrielei Popescu.

Martor al valorii si al sensibilitatii spectacolului este nu doar succesul avut la fiecare reprezentatie ci si "Marele Trofeu" al Galei Star de la Bacau, acordat Gabrielei Popescu pentru rolul remarcabil.

Va avea loc o noua serie de reprezentatii, incepand cu datele de 3 si 17 noiembrie la Teatrul Nottara, Sala Studio, ora 19.30.


"Copilul din spatele ochilor" este un spectacol emotionant sustinut de puterea simplitatii: printr-o viziune regizorala minimalista insa vie, plina de imaginatie si prin jocul de o impresionanta marca dramatica, regizoarea Liana Ceterchi si actrita Gabriela Popescu dau voce, chip si corp unui text semnat de autoarea israeliana contemporana Nava Semel.

Autoarea, prezenta in sala la premiera din noiembrie, a declarat intr-un interviu: "Piesa mea a fost pusa in scena la New York, Los Angeles, Praga, Roma, Lodz - Polonia, Ankara - Turcia si in limba araba, in Israel.
Sunt mereu uimita cum fiecare productie din fiecare tara este atat de diferita si de unica. Se pare ca textul ofera destul spatiu atat regizorului cat si actritei pentru aportul lor personal.[...] Am fost profund miscata de ultima productie romaneasca a spectacolului 'Copilul din spatele ochilor'.[...] Atat regizoarea cat si actrita creeaza o atmosfera de familie, concentrandu-se pe mama iubitoare care doreste sa-si protejeze cu orice pret copilul nevinovat si care lupta cu mult curaj pentru cauza lui, pentru a schimba atitudinea societatii fata de cei care sunt mai putin norocosi decat noi".

Biletele, in valoare de 14 lei, sunt puse in vanzare la Agentia Teatrului Nottara (Tel - 317 41 01).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod