Copiii vedetelor au fost cuceriti de pedodontii de la MIKO Dental

Cu ocazia implinirii a un an de la infiintarea diviziei de pedodontie, in cadrul MIKO DENTAL, parte din renumita clinica medicala MIKO MED, a avut loc o petrecere pe cinste, antrenata de Fetita Zurli si Zana Maseluta.
Printre personalitatile prezente la eveniment cu sau fara copiii lor s-au numarat Simona Patruleasa alaturi de Ingrid, Andrei Badiu, cu fetita sa Maria , Bianca Brad insotita de Luca, Iuliana Marciuc si David,  Paula Chirila si Carla, Daniela Nane, Diana Matei (costumata ea insasi in Zana Buna) si Roxana Iliescu alaturi de junioara Vanessa.

Toti copiii vedetelor dar si ai clientilor au fost consultati de cea mai simpatica si profesionista echipa de pedodontie din Bucuresti iar parintii au fost peste masura de incantati sa-si auda juniorii ca vor sa se intoarca periodic la dentist!!!!

Divizia de Pedodontie a fost conceputa cu maxima dedicare din partea profesionistilor MIKO, care pun pe primul loc sanatatea si confortul copiilor.

Printre cele mai importante proceduri si tehnici realizate la MIKO DENTAL, se numara metoda revolutionara de anestezie prin inhalosedare ("Funny Gas"), dedicata copiilor, care asigura o experienta complet lipsita de durere.

Medicul dedicat diviziei de pedodontie, Dr.
Anca Calenic, unul dintre cei mai experimentati medici ai echipei MIKO DENTAL, reuseste sa trateze chiar si cei mai tematori copii, datorita experientei si talentului sau in comunicarea cu acestia.

Una dintre cele mai importante actiuni in care clinica MIKO DENTAL este implicata inca de la infiintarea diviziei de pedodontie, este programul educational de preventie "Zana Maseluta", prin care se urmareste insusirea unor bune obiceiuri legate de igiena orala inca de la cele mai mici varste.
Astfel, avem grija ca fiecare copil sa-si insuseasca tehnica corecta de periaj, incurajand totodata alimentatia necesara unor dintisori sanatosi si stralucitori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod