Copiii de vedete deschid cu o prezentare de modă ediția de toamnă a Târgului de Nunți Ghidul Miresei

Geanina Ilieș, Diana Bișinicu, Adrian Cristea, Bebelușa – Oana Ioniță, Ela Crăciun, Nety Badea, Iulia Zgribcea și Anca Serea sunt doar câteva dintre vedetele ale căror copilași, cu vârste între 2 și 10 ani, vor defila într-o prezentare de modă ce va deschide oficial ediția de toamnă a Târgului de Nunți Ghidul Miresei. O prezență deosebită vor fi Karuna și Mia, fetița și nepoțica regretatului saxofonist DAX (Dan Nedelcu). Târgul de nunți se va desfășura între 2 – 4 octombrie la Romexpo București.

Începând cu orele 13.00, vineri 2 octombrie 2015, pe scena special amenajată în pavilionul C5-C6, micile vedete vor prezenta ținute de ocazie în tendințe, într-un spectacol găzduit de Geanina Ilieș.  În deschidere Geanina va lansa și ediția cu nr. 23 a revistei Ghidul Miresei, pe a cărei copertă apare într-o postură inedită și elegantă de mireasă.
Și pentru că după nuntă urmează botezul, vizitatorii pot consulta orientativ și lista expozanților din domeniu. Conform ultimelor tendințe, botezurile rivalizează cu nunțile.
De la tematică, organizare și pănă la buget, botezurile au devenit din ce în ce mai fastuoase, și au împrumutat elemente specifice nunții cum ar fi, tortul, colțul dulciurilor, aranjamentele florale, invitațiile sau mărturiile.
În plină ascensiune este și trendul "Nunta cu repetiție", în care cuplurile ce sărbătoresc 10/20/30/40 de ani realizează o adevarată nuntă, cu 50-100 invitați, și își reînnoiesc jurămintele. Organizarea este similară cu cea a nunților obișnuite, chiar și rochia poate fi de mireasă sau asemănătoare.
Cuplurile își invită rude și prieteni care aduc dar de nuntă, iar de obicei se organizează VINERI când localurile de evenimente au date libere.

Mai multe detalii și informații pe www.TargulGhidulMiresei.ro  și  www.facebook.com/GhidulMiresei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod