"Copacul de Hartie" in Cluj Napoca si Constanta

Facebook Twitter Comenteaza
Parteneriatul Heineken Romania si Copacul de Hartie, demarat in luna februarie a acestui an, depaseste acum granitele Bucurestiului. In urma solicitarilor venite din tara, au fost identificate mai multe orase in care proiectul are prieteni. Incepand cu luna iulie, initiativa noastra de reciclare a hartiei ajunge in Cluj Napoca si Constanta.

Claudia Catana, coordonatorul proiectului "Copacul de Hartie", a declarat: "Clujenii si constantenii ne-au aratat ca sunt foarte dornici sa recicleze, trimitandu-ne un numar mare de mesaje prin care ne cereau sa venim si in orasele lor.
Multumita parteneriatului cu Heineken Romania, suntem acum in masura sa depasim granitele Bucurestiului si sa inverzim si alte zone ale tarii."

Edwin Botterman, Presedinte & CEO Heineken Romania: "Suntem incantati si sustinem dezvoltarea proiectului "Copacul de Hartie"la nivel national. Aceasta initiativa face parte din platforma noastra de responsabilitate sociala, care are la baza respectul pentru mediu".

Organizatia neguvernamentala MediaORG impreuna cu Heineken Romania au deschis birouri locale in Cluj si Constanta, activitatile de aici fiind supervizate de un coordonator local.
Cei care doresc sa sustina proiectul donand hartie, se pot inscrie in program accesand site-ul www.copaculdehartie.ro, sectiunea Programari.

Lansat in 2007, programul "Copacul de Hartie" urmareste sa colecteze hartia folosita de la companiile din Bucuresti (iar acum si din Cluj-Napoca si Constanta) si sa o transporte la centrele de reciclare. Banii primiti pentru aceasta hartie sunt investiti in achizitionarea de puieti, care sunt apoi plantati de voluntari in zonele poluate sau defrisate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod