Concertul caritabil al trupei Voltaj, sabotat

Pe 3 decembrie 2015, trupa Voltaj va susţine la Cluj-Napoca un concert extraordinar, cea mai mare producţie a unei trupe româneşti, ale cărui încasări vor fi în totalitate donate victimelor, familiilor victimelor tragediei din clubul Colectiv.
Recent, pe afişele de promovare a evenimentului ce va avea loc în Cluj, au fost lipite stickere care anunţă anularea acestui concert, informaţie în totalitate neadevărată. Concertul va avea loc conform programului anunţat de către trupă. 

"Nu s-a pus pentru nicio clipă problema anulării acestui concert. Din contră, ne dorim cât mai mulţi cumpărători de bilete pentru că absolut toate încasările acestui concert vor fi donate persoanelor afectate de tragedia din clubul Colectiv", declară Călin Goia, solistul trupei Voltaj. 

Chiar dacă situaţia cu care se confruntă Voltaj nu este singulară, este cu siguranţă cea mai gravă, din punct de vedere moral, prejudiciul fiind adus direct victimelor sau famiilor victimelor din clubul Colectiv. 

"Este o faptă incalificabilă.
Nu poate exista niciun motiv pentru care cineva să vrea să saboteze vânzările de bilete pentru un concert ale cărui încasări sunt 100% donate unor oameni care au foarte mare nevoie de ajutor. Facem un apel la respect, moralitate şi decenţă! Vorbim despre oameni care suferă şi nimeni nu are dreptul să îi desconsidere. Iniţial, încasările acestui concert urmau să fie donate copiilor aflaţi în dificultate. Acum, am hotărât să îi ajutăm pe cei care suferă în urma tragediei din clubul Colectiv
", continuă Călin Goia. 

Concertul "Din toată inima" Simfonic va avea loc pe 3 decembrie, orele 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod