Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 11 APRILIE, ORA 21.00 – CONCERT VUNK

Seria de evenimente “BestMusic cu” continua pe 11 aprilie, la Hard Rock Cafe, cu concertul VUNK. Ironici, extravaganti, necenzurati, lui Cornel Ilie si colegilor sai de trupa nu le va fi greu sa demonstreze de ce sunt in topul preferintelor iubitorilor de muzica pop-rock din Romania.

Biletele la concert pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro, www.metalhead.ro si www.bestmusic.ro la pretul de 60 lei sau de la Hard Rock Cafe la pretul de 70 lei. Pentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete.

Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.


VINERI, 12 APRILIE, ORA 22.00 – CONCERT ZDOB SI ZDUB

Vino la lansarea noului album Zdob si Zdub in cadrul unui eveniment exploziv, care va avea loc vineri, 12 aprilie, pe scena din Hard Rock Cafe. "Basta Mafia", cel de-al noualea album al trupei, va fi lansat prin MediaPro Music si va contine 13 piese si doua bonus track-uri energice, pline de voie buna, in dulcele stil cu care ne-au obisnuit moldovenii in ultimii 18 ani de activitate.

Cu acest prilej, trupa a pornit deja si intr-un turneu prin toata tara, ce include 18 orase.
Cel mai recent single extras de pe "Basta Mafia" a fost lansat in Romania in luna ianuarie a acestui an si se intituleaza "Moldovenii s-au nascut". "Piesa este dedicata tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasa, dar si celor care sunt departe de ea", declara trupa.


Biletele la concert pot fi gasite la preturile de 50 lei (loc in picioare) si 70 (loc la masa) pe iabilet.ro, metalhead.ro si la Hard Rock Cafe, magazinul Unirea, Libraria Eminescu si Cinema Patria.

 
SAMBATA, 13 APRILIE, ORA 22.30 – CONCERT PACT - LEO IORGA & ADI ORDEAN

Trupa PACT reuneste mari nume ale muzicii pop-rock: Leo Iorga (vocal), Adrian Ordean (chitara, voce), Dan Stesco (claviaturi), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian Mihailescu (bass, voce) si Alexandru Ardelean (chitara), care vor urca pe scena din Hard Rock Cafe pe 13 aprilie, intr-un concert de senzatie.

Se vor canta coveruri dupa piese internationale, dar si hiturile compuse de Adi Ordean si cantate de Leo Iorga intre anii 1988 si 1996, care va vor aminti de cele mai frumoase momente ale adolescentei: ‘Trenul pierdut’, 'Sa te gandesti la mine', 'Singur in noapte', 'Cine este tu, oare?' sau 'Ma voi intoarce'.



Surpriza serii este lansarea noului single, ‘Ploaia care cade’, ce va fi inclus in viitorul album al trupei, programat sa apara in curand.

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 lei (loc la masa) si 35 lei (loc la masa in fata scenei).

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod