concerte @ Hard Rock Cafe

VINERI, 26 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT MARIA RADU & BAND
În luna în care sărbătorim iubirea, Hard Rock Cafe te invită la o experienţă live premium - Maria Radu, alături de trupa sa! Vino pe 26 februarie să asculţi "Zbor", "Dorul", "Too Late For You" şi multe alte melodii de suflet, dar şi hituri internaţionale din toate timpurile!
Concertul coincide cu promovarea celei mai noi piese a artistei, “Stay”, o minunată pledoarie pentru dragoste, cu un sound nou, un vibe intrigant - toate acestea însoţite de imaginea "brand new" a Mariei Radu, care surprinde de fiecare dată prin look-ul fresh şi energia pe care o transmite.

Înainte de o carieră solo de succes, Maria Radu a fost solista trupei Van Noizz şi a ajuns la inima publicului şi prin numeroasele colaborări cu Direcţia 5, Vank şi Blazzaj.
Numele ei se leagă de hituri precum "Pas cu pas", "Lângă inima mea, vine inima ta" sau "M-am îndrăgostit un pic".
Aşadar, nu uita că pe 26 februarie poţi asculta live la Hard Rock Cafe aceste refrene, alături de piese lansate de Maria Radu de-a lungul timpului, dar şi de multe cover-uri foarte îndrăgite.

Biletele pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare. 

Preţul biletelor diferă in funcţie de categorie: 
- 25 de lei cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători.
- 35 de lei, cu loc la masă, în faţa scenei.

SAMBATA, 27 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT AVENUE


Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună şi de peste 10 ani fac senzaţie pe scenele celor mai populare cluburi. Pe 27 februarie, trupa AVENUE te aşteaptă la Hard Rock Cafe, cu o prestaţie de top şi hituri pentru toate gusturile - Ordinary World (Duran Duran), Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Supergirl (Reamonn), Walking in Memphis (Cher) şi multe altele.

AVENUE şi-a început activitatea în 2004, cu albumul “ASHA...începe”, iar din 2005 a migrat către zona trupelor de cover.
Pe acest segment AVENUE se bucură de mare succes graţie repertoriului variat şi prestaţiei foarte autentice, susţinând până acum peste 850 de concerte.
Invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum şi pe cel al legendarei trupe Scorpions, de la Craiova, trupa AVENUE a ajuns sa fie recunoscută atât in ţară, cât si in străinatate, pentru stilul lor original de a interpreta unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor.

Concertul din 27 februarie va începe la 22.30, iar intrarea va fi liberă.

MARTI, 1 MARTIE, ORA 21.30 - CONCERT EMANUEL MIREA BAND


Pe 1 martie, Hard Rock Cafe te invită să serbezi prima zi de primăvară alături de şase muzicieni talentaţi şi cu multă experienţă pe scena muzicală românească. Emanuel Mirea Band te aşteaptă la un show de neuitat, cu melodii din topurile actuale, dar şi cu piese celebre din anii ‘60-70, precum "Kiss" (Tom Jones), "Achy Breaky Heart" (Billy Ray Cyrus), "Just a Gigolo" (Louis Prima), „Have You Ever Seen the Rain” (Creedence Clearwater Revival) şi multe altele.
Concertul va începe la 21.30, iar intrarea va fi liberă.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod