Concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 28 aprilie, ora 21.30 – concert LUNA AMARĂ
Una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din România, LUNA AMARĂ, cântă joi, 28 aprilie, de la 21:30, la Hard Rock Cafe.
Fondată la Cluj în 1999, de către Nick Făgădar şi Gheorghe Fărcaş, Luna Amară s-a impus pe piaţa muzicală locală prin versurile de protest şi grunge-ul dus la nivel de artă. A fost supusă cenzurii, dar a ţinut mereu capul sus şi în 16 ani a lansat patru albume şi un DVD. Anul acesta au fost premiaţi la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian Alternative Release). Alături de vocea puternică a lui Mihnea Blidariu, Luna Amară a reuşit să urce pe aceeaşi scenă cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)

- 30 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

MIERCURI, 4 mai, ora 20.00 – FIESTA MEXICANA


Luna mai începe cu arome şi acorduri mexicane la Hard Rock Cafe. Pe 4 mai eşti invitat să încerci savuroasele preparate din noul meniu Taste Of Mexico şi să te bucuri de dans şi muzică, în compania trupei Los Platanos! 
Vino să experimentezi un meniu incitant, ce explorează cele mai incitante tendinţe culinare şi omagiază bucătăria tradiţională mexicană.
Încearcă preparate iuţi ca focul, descoperă arome specifice şi ascultă îndrăgite refrene mexicane în interpretarea celui mai apreciat grup de Mariachi din România! 
La fiesta te aşteaptă oferte speciale la băuturile de origine mexicană: pentru fiecare shot de tequila sau cocktail preparat cu tequila Jose Cuervo Gold, vei primi unul din partea casei. În plus, dacă vei comanda cinci sticle de Corona, cea de-a şasea va fi gratuită.

Evenimentul va începe la ora 20.00, iar intrarea va fi liberă.

JOI, 5 mai, ora 21.30 – concert DIRECTIA 5


Pe 5 mai, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de neuitat alături de Direcţia 5! Una dintre cele mai îndrăgite trupe rock te aşteaptă cu “O fată că ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu," "Îţi mulţumesc", "Am nevoie de ţine" şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta.

Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoţie (2009) şi “Romantic” (2010), DIRECŢIA 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti despre viaţă şi iubire.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică.
Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai plăcută experienţă live.

Biletele pentru showul DIRECŢIA 5 se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 100 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 85 de lei, cu loc la masă în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 85 de lei, acelaşi preţ pe care biletele îl vor avea şi în ziua concertului, la intrare, în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod