Concert caritabil "Viata pentru Viata"

4 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Concert caritabil

Artistii din Romania sprijina lupta impotriva cancerului de san, uterin si de prostata si, in acest scop, vor sustine concertul caritabil "Viata pentru Viata", in data de 20 mai, incepand cu ora 19.00 la Sala Palatului din Bucuresti.

Profitul rezultat in urma vanzarii de bilete si a fondurilor obtinute de la sponsori va fi utilizat pentru realizarea unui site cu informatii referitoare la cele 3 tipuri de cancer mentionate mai sus si pentru tiparirea de afise de promovare a asociatiilor de pacienti si a site-ului.


Angela Similea, Ovidiu Komornyik, Andra, Luminita Anghel, Adrian Enache, Dinu Maxer si Deea, Rosstar (Franta) & Efekt Crew, Action Team (membrii ai Asociatiei Cascadorilor din Romania)- sub indrumarea celebrului cascador SOBI CEH, Ilie Micolov, Anamaria Prodan si Ionela Prodan, Maria Carneci, Florin Vasilica si Grupul “Teleormanul”, Nicu Paleru, Maria Ghinea, Constantin Magureanu, Panseluta Feraru, Valeria si Traian Ilea, Cristina Turcu Preda, Ion Popa, Violeta si Liliana Geapana, Ion Paladi, Adriana Ochisanu Botgros, Rarea Câmpan, Mariana Ionescu Capitanescu si Stefania Rare vor canta in 20 mai pentru a-si demonstra suportul pentru aceasta cauza.


Concertul va fi precedat de o scurta sesiune de informare pe tema cancerului de san, a cancerului de prostata si a cancerului uterin si de prezentarea asociatiilor de pacienti din Bucuresti care activeaza in domeniul oncologiei.

Pretul biletelor este de 30, 60 si 80 de RON si pot fi achizitionate online la www.myticket.ro, de la reteaua de magazine DIVERTA, Magazinul MUZICA si casieria Salii Palatului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod